Welcome!

Architects LSV is an architects office that´s been operating in Tampere since year 1985. We have operated in all fields of architectural design.

 

Newest projects

News

31/10/2019

Arkkitehdit LSV Oy on liittynyt osaksi Green Building Council Finland -yhteistyöverkostoa

GBC Finlandin jäsenenä teemme yhteistyötä muiden kiinteistö-ja rakennusalan toimijoiden kanssa kestävän rakennetun ympäristön saavuttamiseksi.

Meillä on kokemusta useista suunnitteluhankkeista, joissa ekologinen, sosiaalinen ja taloudellinen kestävyys ovat asiakkaallemme merkittäviä tavoitteita. Arkkitehdit LSV:n suunnittelemalle Tampereen Yliopiston  Kampusareena-rakennukselle on myönnetty Very good -tason BREEAM-ympäristösertifikaatti.

Panostamme johtavan hiilijalanjälkilaskentatyökalun ja BIM-tietomallien yhteistoimivuuteen. Tarjoamme asiakkaillemme tietoa rakennusten hiilijalanjäljestä suunnittelun kaikissa vaiheissa.

membership logo

read more

28/10/2019

Puolmatkan Krouvi PUU-lehdessä

Arkkitehdit LSV:n suunnittelema kohde esiteltiin PUU-lehdessä. Kyseessä on Taaborinvuoren museo- ja kulttuurialueelle toteutettu kesäkahvila ja äänitarkkaamo, joka palvelee Taaborin kesäteatterin kävijöitä.

"Tavoitteena oli suunnitella rakennus, joka kestää aikaa ja suuria kävijämääriä sekä kunnioittaa alueen perinteisiä rakennuksia ja rakennustapaa."

Lisää tietoa: https://proofer.faktor.fi/epaper/Puu319/#30

puu

read more

13/09/2019

Arkkitehdit LSV syttyy haasteista

Tänään talouselämän liitelehdessä.

http://news.calcus.com/arkkitehdit-lsv-syttyy-haasteista/

lsv

read more

12/09/2019

Arkkitehdit LSV ja HALO Arkkitehdit yhdistyvät

Tammikuussa Arkkitehdit LSV:n osakaskaartiin liittyi uutena jäsenenä arkkitehti Janne Laukka. Nyt hänen yrityksensä HALO Arkkitehdit Oy sulautuu yritykseemme. Toiminta jatkuu Arkkitehdit LSV Oy:n nimen alla.

Yhdistymisen myötä toimistomme osaaminen ja referenssiluettelo vahvistuvat. Toteutettuihin kohteisiimme kuuluvat nyt mm. Oulun kesäteatteri ja Saamelaiskulttuurikeskus Sajos.

Yhteisvoimin tavoittelemme entistä laadukkaampaa arkkitehtuuria mittakaavasta ja suunnittelutehtävästä riippumatta.

read moreAll news

©2019 arkkitehditLSV -
| More
- Login