Welcome!

Architects LSV is an architects office that´s been operating in Tampere since year 1985. We have operated in all fields of architectural design.

 

Newest projects

News

20/01/2020

RTS Ympäristötyökalu

Toimistomme on kouluttautunut RTS Ympäristötyökalun käyttöön ja hallinnointiin. RTS Ympäristötyökalu on kotimainen ja Suomen oloihin räätälöity sertifiontijärjestelmä, jonka avulla varmistat tavoitteesi mukaiset ympäristövaikutukset rakennushankkeellesi. Sertifiointi asettaa tiukemmat vaatimukset kuin mitä Suomen rakennus- ja maankäyttölaki vaatii ja on erinomainen tapa kasvattaa kiinteistön arvoa samalla kun näytämme yhdessä esimerkkiä siitä mitä rakentamisella voi parhaimmillaan saada aikaan!

Lue tästä lisää!

read more

18/12/2019

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta

lsv_joulu2019.jpg

Toimistomme lomailee 23.12.2019-1.1.2020

read more

31/10/2019

Arkkitehdit LSV Oy on liittynyt osaksi Green Building Council Finland -yhteistyöverkostoa

GBC Finlandin jäsenenä teemme yhteistyötä muiden kiinteistö-ja rakennusalan toimijoiden kanssa kestävän rakennetun ympäristön saavuttamiseksi.

Meillä on kokemusta useista suunnitteluhankkeista, joissa ekologinen, sosiaalinen ja taloudellinen kestävyys ovat asiakkaallemme merkittäviä tavoitteita. Arkkitehdit LSV:n suunnittelemalle Tampereen Yliopiston  Kampusareena-rakennukselle on myönnetty Very good -tason BREEAM-ympäristösertifikaatti.

Panostamme johtavan hiilijalanjälkilaskentatyökalun ja BIM-tietomallien yhteistoimivuuteen. Tarjoamme asiakkaillemme tietoa rakennusten hiilijalanjäljestä suunnittelun kaikissa vaiheissa.

membership logo

read more

28/10/2019

Puolmatkan Krouvi PUU-lehdessä

Arkkitehdit LSV:n suunnittelema kohde esiteltiin PUU-lehdessä. Kyseessä on Taaborinvuoren museo- ja kulttuurialueelle toteutettu kesäkahvila ja äänitarkkaamo, joka palvelee Taaborin kesäteatterin kävijöitä.

"Tavoitteena oli suunnitella rakennus, joka kestää aikaa ja suuria kävijämääriä sekä kunnioittaa alueen perinteisiä rakennuksia ja rakennustapaa."

Lisää tietoa: https://proofer.faktor.fi/epaper/Puu319/#30

puu

read moreAll news

©2020 arkkitehditLSV -
| More
- Login