1.sija Shaoxingin kaupunginmuseon tuomariarvioinnissa

Posted: 15.5.2019
Written by: Adminstrator
Category: Uutiset

Arkkitehdit LSV:n konseptoima ehdotus sai korkeimmat pisteet molemmissa arvioiduissa kategorioissa: tuomaristo nosti suunnitelman kilpailun parhaaksi arkkitehtuurin ja teknisten ratkaisujen osalta, ja työryhmä kokonaisuutena katsottiin vahvimmaksi laatuarvioinnissa.

Arkkitehdit LSV osallistui tarjouskilpailuun yhteistyössä ZheJiang Province Architecture Design and Research institute:n ja TongChuang engineering design Co. Ltd:n kanssa. 12 hyväksyttyä osallistujaryhmää kilpaili 30 000 kerrosneliömetrin museon suunnittelusta. Kiinalaisen käytännön mukaisessa eriytetyssä mallissa laatukilpailun viisi parhaat pisteet saanutta ehdotusta jatkoi valintasovitteluun.

 

video

 

shaoxing1

shaoxing2

shaoxing3

shaoxing4

shaoxing5

shaoxing6

©2019 arkkitehditLSV -
| More
- Login